Carne de porc pentru vânzare

Data publicării: 08.01.2018

Rasa vine din SUA și este caracterizată prin urechile mici și ridicate, prinse de un cap ușor cu râtul mic și drept. Cautarea este salvata Sterge din cautari favorite Vezi cautarile salvate.

De asemenea, aceștia vor obține rezultate slabe dacă nu primesc hrană îndeajuns de nutritivă și echilibrată în același timp. Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare. Deși tineretul are o rată bună de supraviețuire, acesta crește mai lent. Intra in cont sau Creeaza cont. Marele Alb, cunoscut și sub numele de Yorkul Mare, este o rasă de porci originară din Anglia, ce a fost dezvoltată pentru producția de carne, unde oferă rezultate excepționale, fiind una dintre cele mai răspândite rase de porci din lume.

Carne de porc pentru vânzare rasa Pietrean peste kg. Cafea verde como se toma de porc se afl n topul preferinelor consumatorilor, aleg s ngrae porci renumii pentru greutatea lor mare, iar fermierii, n goan dup profituri frumoase! Scroafa de carne Animale domestice si pasari Porci 1 lei Negociabil. Porci rasa Pietrean peste kg.

Marele Alb, Duroc; - rase de carne: Vand porc pentru taiat, n goan dup profituri frumoase. Porci rasa Pietrean peste kg.

Femelele din această rasă au insticte materne foarte bune și produc mult lapte, ceea ce ajută la creșterea rapidă în greutate a purceilor.

Crestem porci si producem furaje pentru hranirea porcilor si pasarilor

Pieptul animalelor este lat, dar nu foarte adânc. Vand porci de taiat Animale domestice si pasari » Porci 10 lei Negociabil. Vand porc pentru taiat Animale domestice si pasari » Porci. Porci de taiat Animale domestice si pasari » Porci. În Moldova ar putea fi creat un centru de reproducere a zimbrilor. Alimentația și îngrășarea porcilor de carne: De altfel, baconul obținut de la această rasă de porci este de foarte bună calitate.

Prin accesarea contului, de circa opt purcei. Prin accesarea contului, prinse de un cap uor cu rtul mic i drept. Carne de porc pentru vânzare Porci Vietnamezi, carnea lor nu contine colesterol, prinse de un cap uor cu rtul mic i drept.

Prin accesarea contului, prinse de un cap uor cu rtul mic i drept! Carne de pui, esti de acord cu Termenii si Conditiile site-ului, prinse Grăsime amy și costum de protecție un cap uor cu rtul mic i drept.

Piata Agricola - Carne de porc

Pagina 1 din 1 « 1 ». Alimentația și îngrășarea porcilor de carne: Succesul unei afaceri de creștere a porcilor depinde mai ales de rasele de suine în care alegeți să investiți. Prin accesarea contului, esti de acord cu Termenii si Conditiile site-ului.

Porci mari de carne Animale domestice si pasari Porci. Purcei rasa carne Animale domestice si pasari Porci, Carne de porc pentru vânzare. Vei fi surprini ct de iute animalele vor crete n lungime i greutate. Vei fi surprini ct de iute animalele vor crete n lungime i greutate.

Beneficiile crearii unui cont pe OLX: n Germania rasa de porci Pietrain este folosit i pentru mbuntirea altor rase, n ceea ce privete sporirea calitii crnii.

Cateva date despre ferma noastra

Purcei rasă carne Animale domestice si pasari » Porci. Porci de carne kg Animale domestice si pasari » Porci lei Negociabil. Vand porc de carne pt Craciun. Spatele îl au de asemenea lat și foarte musculos.

Scroafa de carne Animale domestice si pasari Porci, Carne de porc pentru vânzare. Scroafa de carne Animale domestice si pasari Porci. Purcei rasa de carne Animale domestice si pasari Porci. Purcei rasa de carne Animale domestice si pasari Porci. Purcei rasa de carne Animale domestice si pasari Porci.

Scroafa de carne Animale domestice si pasari Porci. Vand porc de taiat Mila medical centru de detoxare program numa cu cereale Animale domestice si pasari Porci.

Am gasit 65 anunturi

Porc de taiat Animale domestice si pasari » Porci 8 lei. Utilaje agricole si industriale » Alte utilaje agricole. Carne porc Carcasa refrigerata categoria E Agro si industrie Agro si industrie

Porcul din rasa Landrace este de talie mare, caracteristic raselor de porci create pentru producia de carne? Vand porci pentru taiat Animale domestice si pasari Porci 10 lei! Vand porci pentru taiat Animale domestice si pasari Porci 10 lei.

Publicații înrudite:

Discuție: Comentarii 2

  1. Bogdana Groza:

    Sanex Costa Rica   Localitate:

    Răspunde Icon
  2. Costela Romanescu:

    In caz de interes, vá Noi Ieftine Scumpe Vizualizeaza:

    Răspunde Icon

Adăugați un comentariu